Hoppa till sidans innehåll

Ballongfest till förmån för Beachvolley mot cancer

19 AUG 2016 11:36
I morgon, lördag, avslutar Iksu sin insamling till förmån för Beacvolley Mot Cancer. Nu spurtar vi tillsammans och ser till att göra ballongmanifestationen blir så stor och mäktig det bara går!
  • Skapad: 19 AUG 2016 11:36

I samband med att tourfinalen når sitt crescendo under lördagen är det också dags för ballongsläppet till förmån för Beachvolley mot cancer.

Nu står dock klart att manifestationen byter skepnad. Ballongsläppet blir en ballongfest!

Med hänsyn till miljön har Iksu, tourfinalens arrangör tillika initiativtagare till manifestationen, beslutat att endast en ballong ska släppas upp, som symbol för den genomförda insamlingen. Resterande ballonger delas ut till publiken.

Ballongförsäljningen inleddes den 7 juli och pågår fram till i morgon, den 20 augusti, kl. 13:00. Det finns allså fortfarande möjlighet att vara med och bidra! Peppa och sprid informationen via sociala medier, så ser vi tillsammans till att skapa en mäktig manifestation!

Att delta är enkelt - ALLA kan göra det! Swisha 50 kronor till 123 237 1508 och märk betalningen "ballong" så är du med och bidrar!

Ballongfesten går av stapeln inför lördagens finaler.

Så kan Du bidra!
Vad? - Köp ballonger till tourfinalens stora ballongfest och stöd Beachvolley mot cancer.

Hur? - Swisha 50 kronor/ballong till 123 237 1508 och märk betalningen "ballong".

När? - Ballongförsäljningen pågår från den 7 juli till 13:00 den 20 augusti (SBT:s finaldag).

Dela! - Peppa och sprid informationen via sociala medier, så ser vi tillsammans till att skapa en mäktigt ballongfest!

Om Beachvolley mot cancer
Insamlingen grundades i slutet av 2013 och sker i samarbete med Cancerfonden. Beachvolleyentusiasten och entrepenören Stefan "Stiffe" Bernholm fick den 15 november, samma år, beskedet att han hade cancer och att sjukdomen spridit sig från mage till binjurar, lymfkörtel och skelett. Beachvolley mot cancer blev hans morot att se det positiva i livet.

Stiffe lämnade oss den 10 september 2014. Där och då tog Svensk volleyboll, i enlighet med Stefans önskan, över insamlingen. Sedan dess har vi fortsatt kampen - tillsammans med hela rörelsen!

BMC är en succé. Sedan lanseringen har över 800 000 kronor donerats. Men vi är inte nöjda där. I april gick vi ut med nyheten att vi tar sikte på att nå miljongränsen innan årets slut.

ÄLSKA BEACHVOLLEY - HATA CANCER

vepa BmC 2

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info