Hoppa till sidans innehåll

Ballongsläpp till förmån för Beachvolley mot cancer

07 JUL 2016 14:33
Inför SBT-finalen i Umeå (17-20 augusti) planeras ett mäktigt ballongsläpp till förmån för Beachvolley mot cancer. Här nedan finns mer information om hur just Du kan bidra.
  • Skapad: 07 JUL 2016 14:33

Swedish Beach Tour 2016 är i full gång. Den svenska beachvolleyeliten är på resande fot och når de närmaste dagarna Helsingborg och Fria Bad för sommarens andra tourstopp.

Efter SBT Helsingborg ska ytterligare två tävlingar samt SM avverkas innan det är dags för den maffiga tourfinalen i Umeå, 17-20 augusti. Arrangören Iksu är sedan länge igång med förberedelserna. Och det är inte bara det sportsliga som står i fokus. Nu står nämligen klart att man sätter igång ett högtflygande projekt för att bidra till inslamlingen Beachvolley mot cancer.

- Vi planerar att göra ett jättestort ballongsläpp under tourfinalen. Det går helt enkelt ut på att vi uppmanar folk att köpa ballonger för 50 kronor styck. Under finaldagen blåser vi upp alla ballonger som sålts, och släpper dem sedan gemensamt i en maffig manifestation, säger Caroline Eklund, projektledare för SBT Umeå.
- Var man än är i Sverige kan man bidra. Vi använder swish. Det vore fantastiskt kul om folk vill haka på och vara med. Det här kan bli riktigt häftigt!

Ballongförsäljningen startar redan i dag, torsdagen den 7 juli, och pågår fram till SBT:s finaldag, den 20 augusti, kl. 13:00.

Så kan Du bidra!

Vad? - Köp ballonger till tourfinalens stora ballongsläpp och stöd Beachvolley mot cancer.

Hur? - Swisha 50 kronor/ballong till 123 237 1508 och märk betalningen "ballong".

När? - Ballongförsäljningen pågår från den 7 juli till 13:00 den 20 augusti (SBT:s finaldag). Mer information om själva ballongsläppet kommer när tourfinalen närmar sig.

Dela! - Peppa och sprid informationen via sociala medier, så ser vi tillsammans till att skapa ett mäktigt ballongsläpp!

Om Beachvolley mot cancer

Insamlingen grundades i slutet av 2013 och sker i samarbete med Cancerfonden. Beachvolleyentusiasten och entrepenören Stefan "Stiffe" Bernholm fick den 15 november, samma år, beskedet att han hade cancer och att sjukdomen spridit sig från mage till binjurar, lymfkörtel och skelett. Beachvolley mot cancer blev hans morot att se det positiva i livet.

Stiffe lämnade oss den 10 september 2014. Där och då tog Svensk volleyboll, i enlighet med Stefans önskan, över insamlingen. Sedan dess har vi fortsatt kampen - tillsammans med hela rörelsen!

BmC är en succé. Sedan lanseringen har över 800 000 kronor donerats. Men vi är inte nöjda där. I april gick vi ut med nyheten att vi tar sikte på att nå miljongränsen innan årets slut.

ÄLSKA BEACHVOLLEY - HATA CANCER

Skribent: Herman Sewelén
E-post: Adressen Gömd

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info