Hoppa till sidans innehåll

Överväldigande respons - nu siktar vi mot miljonen

20 APR 2016 09:33
Beachvolley MOT cancer är en succé. Sedan insamlingen lanserades i slutet av 2013 har över 800 000 kronor donerats.
Nu tar vi nya tag och siktar på att nå miljonen innan årets slut!
  • Skapad: 20 APR 2016 09:33

Beachvolley mot cancer grundades i slutet av 2013. Beachvolleyentusiasten och entrepenören Stefan "Stiffe" Bernholm fick den 15 november, samma år, beskedet att han hade cancer och att sjukdomen spridit sig från mage till binjurar, lymfkörtel och skelett. Beachvolley mot cancer blev hans morot att se det positiva i livet:

"Den 15 november 2013 fick jag veta att jag hade en tumör i magen och 5 dagar senare att cancern hade spridit sig till tre andra delar av kroppen. Min sjukdom är obotlig – det är ett tungt besked att få. Ganska omgående började jag se på saker i livet på ett annat sätt, jag började prioritera annorlunda. För mig innebär sjukdomen att jag har stora problem att äta och dricka, jag har svårt att sova, jag mår illa och jag har ständigt ont i kroppen."Beachvolley MOT cancer" är ett sätt för mig att fokusera på att göra positiva saker vid de få tillfällen när det finns lite energi i kroppen. Min förhoppning är att genom 'Beachvolley MOT cancer' hjälpa andra."

Stefan Stiffe Bernholm lämnade oss den 10 september 2014. Där och då tog Svensk volleyboll, i enlighet med Stefans önskan, över Beachvolley MOT cancer. Sedan dess har vi fortsatt kampen - tillsammans!

När insamlingen officiellt startade, den 14 december 2013, sattes målet att 750 000 kronor skulle samlas in. Den siffran är sedan länge både uppnådd och passerad. I skrivande stund har Beachvolley MOT cancer nämligen genererat fantastiska 810 000 kronor!

Vi är överväldigade av responsen och engagemanget som det hela väckt. Vi riktar ett stort tack till alla som bidragit på olika sätt. Men vi är inte nöjda där. Nu siktar vi på att nå miljonen innan årets slut.

Så kan Du bidra:
Det finns två sätt att donera till Beachvolley mot cancer:
1. SMS:a BESEGRA 7824 till nummer 72 988, så skänker du 50 kronor.
2. Klicka in på insamlingen via webben och skänk ett valfritt belopp.

Skribent: Herman Sewelén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Götavägen 28
521 44 Falköping

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info