Hoppa till sidans innehåll

Stefan Bernholm


Stefan "Stiffe" Bernholm var en sann beachvolleyentusiast och hans kärlek till sporten började 1997 då han spelade första gången. Två år senare tog han jobb på dåvarande NRJ Beachvolleyhall, numer Beach Center, i Göteborg och jobbade där i sju år. Han avslutade sin anställning och tog istället över projektledarrollen för Easter Cup och Back to the Beach.

Startade BeachCamp

Under 2007 tog Stiffe över som hallchef i beachhallen The Beach som ligger i Södertälje. Där slutade han 2008 för att istället starta upp två företag, BeachCamp och BeachStore.se. BeachCamp annordnar beachvolleyresor till stränder runt om i världen, bland annat Turkiet, Marocko och Spanien. BeachStore.se var en butik där du kunde köpa allt som har med beachvolley att göra. I samband med Stiffes sjukdom så köptes BeachStore.se upp av Base Sport.

2012 skapade Stiffe två nya projekt, Beach Festival som varje år hålls i Nordstan i Göteborg, och Sthlm Beach Club, en stockholsbaserad beachvolleyförening, och i slutet av 2013 grundades Beachvolley mot cancer. Beachvolley har minst sagt varit en stor del av Stiffes liv, och han beskrev sig som beroende av sporten och alla runt omkring den.

Avled 2014

Natten till den 11 spetember 2014 slutade Stefans hjärta att slå. Beachvolleysverige miste en stor profil och en person som betytt otroligt mycket för sporten. Men hans initiativ lever kvar och kommer förhoppningsvis göra så långt in i framtiden

Uppdaterad: 07 JUN 2016 17:06 Skribent: Simon Brandén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info