Hoppa till sidans innehåll

För föreningen


Beachvolley mot cancer har fått stor draghjälp av föreningar runtom i Sverige som skapat aktiviteter och därigenom stöttat insamlingen. Din förening kan också vara med och bidra! Här är förslag på aktiviteter.

Lotturnering

Ordna en turnering där lagen lottas ihop på plats. Det brukar vara ett roligt sätt att spela på, som bidrar till gemenskap och glädje. Startavgiften går till Beachvolley mot cancer. Lotturneringar behöver inte sanktion från Svenska Volleybollförbundet och är därför inte rankinggrundande. Vill föreningen ha sanktion ansöker man om det på vanligt sätt och då utgår rankingpoäng. På lotturneringen kan föreningen sälja produkter och skapa andra aktiviteter där överskottet går till insamlingen.

Lotta ut fina priser

Skapa ett lotteri. Be sponsorer att skänka priser som är vinster i lotteriet. Alla intäkter ni får in från lotteriet går till Beachvolley mot cancer. Lotteritillstånd behövs, och det ansöker man om via kommunen.

Insamlingsbössa

Föreningen kan köpa en insamlingsbössa för att samla in pengar till Beachvolley mot cancer.

Tröjor

Det finns tröjor i lager hos Beach Center i Göteborg, som trycker på loggor på tröjorna till självkostnadspris. Kontakta Beach Center This is a mailto link 

Sälj produkter

Snygga armband finns framtagna med tryck. Andreas Berggren lagerför armbanden, som finns att köpa hos honom. Kontakta This is a mailto link Stort tack till Rickard Sandberg på easytryck.se som fixat armbanden!

Vi kan ge tips på ytterligare leverantörer som tidigare stöttat och samarbetat med Beachvolley mot cancer. Hör av dig till oss! This is a mailto link Svenska Volleybollförbundet har inga möjligheter att köpa in, lagerföra och sälja dessa vidare. Kontakt tar föreningen direkt med leverantören.

Tips

”Till alla enskilda spelare och klubbar som går i tankar att bidra till insamlingen vill jag bara säga: Gör det! Och se till att ha roligt samtidigt!  Beachvolleyn blir bara vad vi som är engagerade i den gör den till. Stiffe var genom sitt engagemang ett lysande exempel på detta. Därför är också alla bidrag till den forskning som avser att vi ska få behålla dessa människor extra värdefulla”. Det säger Shahab Mesbah, engagerad i Beachhallen BVC och en inspiratör för att ordna aktiviteter till förmån för Beachvolley mot cancer.

Vill du ha tips eller inspireras av att ordna en turnering eller på annat sätt bidra till Beachvolley mot cancer? Kontakta oss så kan vi hjälpa till! This is a mailto link 

Har du tips som du vill dela med dig av? Hör gärna av dig, så kan vi sprida dina idéer till fler!

 

Uppdaterad: 15 FEB 2018 11:31 Skribent: Simon Brandén

bu_ramlinje-1

vb_ramlinje-1

bv_ramlinje-1

sv_ramlinje-1


FÖRBUNDSSAJTER

 

 

 

 


FÖRBUNDSSPONSORER


 SAMARBETEN

TFFIR_Volleybollforbundet_RGB.png

 


VI STÖDER

 

Postadress:
Svenska Volleybollförbundet
Trålgränd 2
116 68 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086403050
E-post: This is a mailto link

Se all info